mijn diensten

communicatiestrategie

Een goede communicatiestrategie geeft richting en helpt bij het bouwen van een sterke naam en kanalen. Ze maakt inzichtelijk welke informatie bij de doelgroep resoneert en hoe en waar je een boodschap het best communiceert.

Met liefde schrijf ik jouw communicatiestrategie. Ik onderzoek en analyseer de huidige situatie en formuleer daarop realistische doelstellingen. Samen met jou bepalen we voorts de ideale doelgroep.

e-mailmarketing

E-mailmarketing is een directe en effectieve manier om contact te maken met de doelgroep. E-mailmarketing wint het nog altijd met gemak van alle andere marketingkanalen. Erin investeren is een slimme zet.

Ik neem graag ik je e-mailmarketing over. Opdat de doelgroep goed gevoed blijft en het aantal nieuwsbriefabonnees en je merknaam groeien. Zonder dat jij er omkijken naar hebt.

social media

De potentie van sociale netwerken is enorm. Nergens lijkt het makkelijker een (groot) publiek te verzamelen; tegelijk is niets zo wispelturig als het algoritme van social mediaplatforms. Goed weten hoe je het algoritme tackelt en hoe je de juiste mensen bereikt, helpt.

Ik beheer jouw social mediakanalen op een georganiseerde, efficiënte manier. Ik schrijf een op maat gemaakte social mediastrategie, maak een contentplanning en creëer geschikte content. Ondertussen monitor ik de cijfers en ontwikkelingen die ik je aan het eind van iedere maand in een overzicht toestuur, zo heb jij helder wat werkt.

contentcreatie

De content die je maakt, doet ertoe. Content is een uitgelezen middel om je doelgroep te bereiken, boeien en overtuigen. Investeren in geschikte content voor jouw doelgroep kan heel wat opleveren.

Ik maak contentplanningen, schrijf websiteteksten, blogs en interviews, maak infographics, creëer content voor social media en magazines, en produceer videocontent.

community management

Een mooi aantal volgers op LinkedIn of nieuwsbriefabonnees maken nog geen community. Daarvoor is interactie nodig, waardoor je gelegenheid creëert voor de doelgroep om te verbinden, delen en groeien. Een community manager zet de toon en is het menselijke element achter je onderneming.

Graag ga ik de interactie met de doelgroep aan, kijk ik waar de behoeften liggen en breng ik jouw (online) community samen, door bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten, kennissessies of sociale activiteiten.

projectmanagement

Een goed begin is het halve werk, overzicht bewaren is belangrijk, knopen doorhakken essentieel en een goede afronding geen overbodige luxe. Een project, groot of klein, wordt zoveel fijner en uitvoerbaarder met een projectmanager erbij.

Als projectmanager beheers ik jouw project van begin tot eind. Ik bereid voor, plan, organiseer, begeleid, voer uit en rond af.